Cautare

1041 de rezultate pentru "hotel terra neptun" (3.49 secunde)
Despre acesta reamintim ca a fost director al societatii Neptun Olimp, un liberal apropiat de presedintele Viorel Oleniuc, doar ca, la un moment dat, PNL Mangalia a decis suspendarea sa. ... Domnule Diaconu, de patru luni nu mai sunteti director la societatea Neptun Olimp, cu ce va ocupati?Mircea Diaconu:
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Vor urma hotelurile de cateva stele din Jupiter, Venus si Neptun Cele mai multe spatii destinate vanzarii sunt localizate in Saturn, aceasta statiune fiind, de altfel, si cea mai vitregita in privinta investitiilor de pana acum.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Petrom si ExxonMobil Explorare si Productie Romania Ltd, o sucursala a grupului american ExxonMobil, au semnat o intelegere referitoare la explorarea in comun a potentialului de hidrocarburi a zonei de mare adanca din perimetrul Neptun, de pe platforma continentala romaneasca a Marii Negre.
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq. ... Cocor Turism Neptun are un capital social de 845.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
OMV Petrom a luat decizia finala de investitie pentru proiectul Neptun Deep si, impreuna cu partenerul sau Romgaz, aproba planul de dezvoltare.
Cateva zeci de persoane s-au adunat, ieri, in sala de conferinte a unui hotel din Bucuresti pentru a pune la cale primirea civilizatiei extraterestre pe meleaguri romanesti. ... Raelienii cred ca extraterestrii au creat omul in laboratoarele lor spatiale si apoi l-au lasat sa-si faca de cap pe Terra.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Pitita undeva pe lista, SC Holiday Club Neptun SA are doar putin peste 85 milioane lei datorii la stat.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Salonul Colectiilor de Moda poate fi gasit la hotel Dacia. Pavilioanele unde sunt prezentate confectii din piele si blana sunt la Select, Pavilion cort ROMEXPO si hotel Doina. Tesaturi, lenjerie de pat, mijloace de etalare si ambalare sunt expuse la hotel Doina tot din statiunea Mamaia.
google-analytics.com